Beveiligingsinstallaties: inbraakpreventie

Beveiligingsinstallaties: inbraakpreventie

Beveiligingsinstallaties: inbraakpreventie

30 november 2017
 Categorie├źn:
Sloten, sleutels & brandkasten, Blog


Een angst van veel mensen is dat er ingebroken wordt in huis. Misschien wordt er in jouw buurt wel vaker ingebroken en ben je bang dat jij als volgende aan de beurt bent. Inbraakpreventie is dan ook van groot belang. Aan de hand van een paar simpele trucjes kun jij er al voor zorgen dat jouw huis beter beschermd is. In deze blogpost geef ik tips over wat je zelf kunt doen om de kans op een inbraak zo goed mogelijk te voorkomen.


Sociale middelen

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Zeker wanneer je op vakantie gaat. De vakantieperiodes zijn de hoogtijden dat er ingebroken wordt. Vertel aan jouw buren wanneer jij op vakantie gaat en vraag of zij een oogje in het zeil kunnen houden. Misschien een paar keer langs om planten water te geven en te zien of alles nog in orde is. Een erg belangrijke tip vandaag de dag is om niet op sociale media platformen te vermelden dat je op vakantie bent. Dit vergroot jouw kans op inbraak.


Verlichting

Huizen met weinig verlichting zijn inbraakgevoelig. Speciaal wanneer er geen buitenverlichting is. Een inbreker valt op deze manier niet om voor omstanders. Zorg voor buitenverlichting dat reageert op beweging. Dit kan voor een schrikreactie zorgen omdat de inbrekers opeens in het licht staan en werken als afweermethode. Ook kun je zo zelf in de gaten houden als er iemand opeens naast jouw huis staat. Ook wanneer je op vakantie bent kan een schakelwerking voor de verlichting de schijn ophouden dat het huis bewoond is. Zet een schakelaar aan die dagelijks verschillende lichten aan en uit doet.


Beveiligingsbedrijven

Daarnaast zijn er ook professionele bedrijven die kunnen helpen bij inbraakpreventie. Deze bedrijven installeren moderne software die er voor zorgt dat het huis voorzien is van alarmen. Je kunt wanneer je niet thuis bent, per telefoon een melding krijgen wanneer het alarm afgaat en direct reageren. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Schakel dan hulp in bij inbraakpreventie. Voorkom een inbraak door kleine dingen in huis te veranderen. Zorg voor genoeg licht, in en buiten huis, en zorg voor een sociaal netwerk met de buren. Zorg dat je jouw meest kostbare producten niet door het huis laat slingeren en met een beetje extra aandacht zorg je dat er niets te stelen valt. Inbraakpreventie is eenvoudig te verbeteren. Voor een optimaal resultaat kun je samenwerken met een professioneel beveiligingsbedrijf. Laat moderne software jouw huis beveiligingen en voel je veilig in jouw eigen huis dankzij de beste inbraakpreventie.

Kijk voor Eindhoven e.o. op Van der Aalst Slotenexpert en timmerwerken voor inbraakbeveiliging zoals drie punts sloten.

Over ons
De makelaars blog

Hallo, ik ben Berend. Welkom op mijn blog. Ik ben al 30 jaar lang makelaar, en heb tijdens mijn beroep steeds meer gemerkt hoe belangrijk het internet wordt, ook voor het vastgoed en de huizenmarkt. Ik heb veel plezier in mijn werk, maar ik zie soms dat mensen toch moeite hebben met de huizenmarkt op het internet. Daarom heb ik besloten om een blog bij te houden over makelaardij en vastgoed. Ik zal oo mijn blog mijn werkervaringen delen, uitleg geven over de huizenmarkt en makelaardij en over het algemeen tips geven. Zo hoop ik mensen te helpen. Ik hoop dat jij er ook wat aan hebt. Berend.

Zoeken
Archief
Recente artikelen